skip to Main Content

Cruise Highlights / Aanbiedingen

Cruise Highlight voor deze maand

Het aanbod van cruises is bijna ongelimiteerd. Van korte 3 of 4 daagse reizen tot volledige wereldcruises van enkele maanden. Maar ook qua bestemmingen is het aanbod ongekend. Van Antarctica tot Zuid-Afrika en van Japan tot Alaska. U kunt het zo gek niet bedenken of er vaart wel een cruise. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle cruises en advies over de diverse bestemmingen en maatschappijen. Om de inspiratie wat te helpen zullen wij met ingang van september 2020 elke maand een cruise in het “zonnetje” zetten. Dit kan zijn vanwege de bijzondere bestemming of de keuze van het schip m.b.t de locatie. Maar ook als er eens iets anders dan anders wordt aangeboden of simpelweg omdat de aanbieding super aantrekkelijk is. Deze maand is de keuze gevallen op:

7 nachten Emiraten met de MSC Fantasia van Dubai naar Dubai

   

U scheept in in Dubai vervolgens vaart u via Abu Dhabi, Sri Bani Yas en na een volle dag op zee gaat u via Bahrein naar Doha en vervolgens weer terug naar Dubai. De bijzonderheid van deze cruise zit volgens ons in het feit dat:

A) er vrij weinig cruisemaatschappijen de Emiraten als bestemming hebben opgenomen in hun aanbod

B) deze cruise, in tegenstelling tot de concurrentie, veel diverse bestemmingen aandoet en ook nog eens een volle dag op zee heeft. U heeft daarom niet alleen de kans om veel te zien en te ontdekken, maar tevens is er ook voldoende tijd om aan boord te relaxen en van de MSC Fantasia te genieten.

C) de prijs van deze vakantie is super aantrekkelijk. U boekt uw cruise op de MSC Fantasia naar de Emiraten AL VANAF € 1099,= per persoon en dat is incl. vluchten vanaf Amsterdam, alle transfers en een Easy Dranken pakket. Een hut met balkon is er vanaf € 1359,= per persoon.

Uiteraard kunnen wij deze reis ook uitbreiden met een voor of na arrangement of naar maat voor u aanpassen. U gaat bijvoorbeeld eerst 2 nachten naar Dubai om de stad en al haar facetten te ontdekken en aan het einde van uw cruise wordt u naar een heerlijk beachresort gebracht om nog even te genieten van het heerlijke weer en het strand.

Kortom een complete reis voor een superprijs. Alle prijzen zijn uiteraard op basis van beschikbaarheid. MSC Cruises werkt met zogenaamde “dagprijzen” hierdoor kunnen prijzen fluctueren. Wij doen u graag een voorstel op maat toekomen. Neemt u contact met ons op via onze contactpagina

Back To Top