skip to Main Content

Je moet er toch niet aan denken

Als u bezig bent met uw vakantieplannen wilt u er natuurlijk niet aan denken dat er ook wel eens iets mis kan gaan. Toch is het verstandig om vooraf goed te bekijken of u verzekerd bent en zo ja of die verzekering past bij uw reis. Veel mensen denken, ten onrechte, dat een reisverzekering vaak dubbel en/of onnodig is. Maar heel vaak zijn reis-gerelateerde zaken niet of onvoldoende verzekerd. Wist u bijvoorbeeld dat uw basis ziektekostenverzekering vanuit Nederland in het buitenland slechts het maximaal in Nederland geldende kosten dekt?

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Hoewel het natuurlijk heel vaak goed gaat, komt het ook voor dat er op of voor uw vakantie onverwachte situaties voordoen die er voor zorgen dat u niet op vakantie kunt of juist eerder terug huiswaarts moet keren als gepland. U struikelt per ongeluk over een losse stoeptegel, terwijl u druk bezig bent de prachtige kerk voor u te fotograferen en breekt uw been. Of u bent ondernemer en vlak voor u vertrek naar New York wordt uw zaakwaarnemer ziek.

Juist voor dit soort en vooral onverwachte situaties is het van belang om goed voorbereid op reis te gaan. En daar hoort ook een goed advies bij over de mogelijkheden van beschikbare verzekeringsmogelijkheden. Ik help u graag met het geven van advies over de aanbod en de mogelijkheden t.a.v uw reisverzekeringen. Of het nu om een korte annuleringsverzekering gaat of een doorlopende reisverzekering, bij NINO Travel & Cruises gaat u altijd goed voorbereid op pad!

Back To Top