skip to Main Content

• De luxe van uw eigen, persoonlijke reisadviseur.
• Van standaard pakket tot reizen op maat.
• Voor al uw reizen, van wereldreis tot weekendje weg.
• Altijd bereikbaar, zonder wachttijden.
• Prijs- en reisvergelijking altijd objectief en onafhankelijk.
• Reisadvies per telefoon, email of op afspraak bij u thuis.
• CLIA Ambassador.
Onze unieke pluspunten

Hé hallo en wat fijn dat u mijn website bezoekt

Dat is een goed teken, immers u denkt kennelijk aan vakantie. En ik ben u bij het plannen van uw volgende reis graag van dienst

Ik ben Arno Lijkendijk

En ik ben sinds kort (al weer) 48 jaar. Na mijn middelbare schooltijd ben ik in 1990 vanuit Meppel verhuisd naar Amsterdam. Al snel belandde ik hier in de televisie en theater wereld. Onder andere als runner bij John de Mol producties voor Medisch Centrum West en later als productie medewerker en assistent opnameleider bij onder meer Goede tijden Slechte Tijden en Onderweg naar Morgen. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid naar productie assistent bij de allereerste Cirque du Soleil tour buiten Canada en de VS en hier voor het eerst in Europa. Met de show Saltimbanco ben ik een tijdje in Europa on tour geweest. Ik regelde en organiseerde hier vervoer en accommodatie voor de artiesten en tourmedewerkers van de ene locatie naar de andere.

In 1998 heb ik uiteindelijk het hectische TV en theater bestaan achter mij gelaten en ben vervolgens voor een half jaar naar de Dordogne vertrokken om daar te assisteren in een pension/B&B. Uiteindelijk heb ik, bij thuiskomst, mijn huidige partner en echtgenoot ontmoet met wie ik samen begin 1999 de Beddenspeciaalzaak van zijn vader heb overgenomen. Samen runnen we het, sinds 1938 bestaande, familiebedrijf. In die 20 jaar hebben we samen de gehele wereld over gereisd. We hebben het geluk gehad om prachtige cruises te maken (inmiddels meer dan 75), maar ook schitterende safari’s en andere rondreizen.
Na 20 jaar is mijn “beddenhart” alleen een beetje gedoofd en voelde ik de uitdaging voor een frisse, nieuwe start steeds meer aankomen.

Van mijn hobby mijn
werk gemaakt

En wat is dan mooier om van je hobby je werk te kunnen maken? Met al mijn prachtige reiservaringen in het luxe segment zou het zonde zijn om die zomaar overboord te gooien en ik zie het als een enorme uitdaging om anderen ook zulke prachtige reiservaringen te laten beleven. Mijn specialisatie ligt dan ook bij cruises maar ook voor alle mogelijke andere reizen bent u bij mij aan het goede adres. NINO staat voor: No Is No Option, en dat ik precies wat ik voor ogen heb. Nee bestaat niet en ik zal er alles aan doen om uw aankomende vakantie een onvergetelijke ervaring te laten zijn.

Juist door mij aan te sluiten bij United Travel en bij cruise-specialisten.nl zie ik de vrijheid en mogelijkheden om, op mijn eigen wijze, invulling te kunnen geven aan de wensen van mijn klanten. Ook het idee van toch de “back up” van mede reisadviseurs geeft me een goed gevoel en zorgt voor een schat aan informatie en kennis die ik vervolgens graag weer met u deel

In mijn vrije tijd doe ik natuurlijk niets liever dan reizen, maar dat inkoppertje had u vast zien aankomen. We hebben verder 5 prachtige Maine Coons katten, 1 asieladoptie poes en een onwijs lieve Bearded Collie. Dus daar gaat veel tijd in zitten. Ook vind ik het leuk om met (technisch) Lego te bouwen. Een grappige kant die ik nooit achter me zelf had gezocht.

Ik hoop in ieder geval snel persoonlijk kennis met u te mogen maken en u te adviseren bij uw volgende vakantie.

Back To Top