skip to Main Content

• De luxe van uw eigen, persoonlijke reisadviseur.
• Van standaard pakket tot reizen op maat.
• Voor al uw reizen, van wereldreis tot weekendje weg.
• Altijd bereikbaar, zonder wachttijden.
• Prijs- en reisvergelijking altijd objectief en onafhankelijk.
• Reisadvies per telefoon, email of op afspraak bij u thuis.
• CLIA Ambassador.
Onze unieke pluspunten
Geen mens is gelijk,
dus ook geen vakantie is het zelfde.

De één wil graag een week luieren aan het zwembad, terwijl de ander pas helemaal in zijn element is tijdens een wandelexpeditie door de Franse Alpen. En waar de ene een bijna ongelimiteerd budget heeft, wil of moet de ander de kosten wat beter in de gaten houden. Zijn kinderfaciliteiten van belang of wilt u nu juist een adults only vakantie? Of wellicht een leuke thema vakantie? Van musicalreis tot kooktrip en van vriendenreis tot familiereünie.

Kortom, zoveel mensen zoveel wensen!

En juist daarom kan NINO Travel & Cruises een enorme toegevoegde waarde zijn bij het organiseren van uw aankomende vakantie. Natuurlijk is de voorpret een belangrijk onderdeel van de reisbelevenis, maar waarom zou u uren het internet afstruinen op zoek naar die ene speciale belevenis, bestemming of accommodatie, terwijl ik dat al voor u heb gedaan? Of misschien heeft u helemaal geen tijd of zin om een complete rondreis in elkaar te zetten. Ik neem u die zorg graag uit uw handen.

Gemak en ontzorgen

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een persoonlijke reisadviseur. Niet alleen het gemak en ontzorgen is een goede reden. Maar kan het ook zijn dat u bijvoorbeeld afhankelijk bent van rolstoel toegankelijke accommodaties of u niet zeker voelt om ergens 10.000 kilometer verderop een huurauto of excursie te boeken zonder dat u weet wat u krijgt. Wellicht wilt u uw bruiloft vieren in Toscane of met 8 vrienden op safari in Botswana en weet u niet waar te beginnen?

Juist dit en nog veel meer kan een reden zijn om gebruik te maken van een reis op maat. U heeft geen stress of zorgen, u hoeft alleen maar te genieten. En het is allemaal nog eens heel simpel ook

  • Alles begint met een idee en zo ook uw maatwerkvakantie. Via e-mail, telefoon of een bezoek aan huis maak ik graag met u een inventarisatie van uw wensen. Wat wilt u graag doen, wat wilt u perse wel of juist niet op vakantie, hoeveel tijd heeft u ter beschikking, wilt u veel zien en beleven of wilt u juist even helemaal niets? Samen met u verzamel ik zoveel mogelijk informatie die nodig is voor een perfecte reis.
  • Nadat we samen alles op een rijtje hebben gezet, kom ik binnen een paar dagen (maar kan ook sneller indien noodzakelijk) met een passend reisvoorstel. Hierin staat een overzicht van de accommodaties, vluchten, bezienswaardigheden, transfers, etc. Kortom, de voorpret kan beginnen.
  • Wellicht wilt u nog wat aanpassen? Toch ergens nog een nachtje langer blijven of misschien een extra excursie bij boeken. Ik pas zo nodig het voorstel aan, totdat er een plan op tafel ligt waar u zich helemaal in kunt vinden. Uiteraard check ik met u ook de eventuele extra’s die nodig zijn. Wilt u een annuleringsverzekering of heeft u wellicht een “reizen met minderjarige” document nodig? Ik check het graag.
  • Als alles naar wens is ga ik over tot het boeken van de reis. Alle vluchten, hotels, transfers, huurauto, activiteiten worden door mij definitief geboekt. U krijgt alles keurig en bevestigd toegestuurd.
  • Het enige wat u nu nog hoeft te doen is genieten! En een geruststellende gedachte is dat ik er altijd ben mocht er onverwachts iets onduidelijk zijn. Indien nodig 24/7

Bespreek direct uw vakantie met mij

Back To Top