skip to Main Content

• De luxe van uw eigen, persoonlijke reisadviseur.
• Van standaard pakket tot reizen op maat.
• Voor al uw reizen, van wereldreis tot weekendje weg.
• Altijd bereikbaar, zonder wachttijden.
• Prijs- en reisvergelijking altijd objectief en onafhankelijk.
• Reisadvies per telefoon, email of op afspraak bij u thuis.
• CLIA Ambassador.
Onze unieke pluspunten

Een stedentrip, korte vakantie of
uitgebreide rondreis?

Voor mij bestaat een (rond)reis uit meer dan vervoer met wat hotelovernachtingen erbij. Juist als deze basis is geregeld kan een uitgebreidere invulling van uw reis worden geregeld. Uiteraard wilt u de hoogtepunten van uw bestemming niet missen, maar ik breng u ook graag op plekken waar u zich kunt onttrekken aan het massatoerisme en in alle rust de lokale cultuur kunt opsnuiven en proeven.

Alles kan

Ik heb uiteraard veel ervaring dichtbij huis in Europa, maar ook veel ervaring met (rond)reizen in Noord-Amerika, Zuidelijk Afrika en Zuid-Oost Azië. Ik laat u graag de onontdekte plekken ervaren, waar u anders aan “voorbij zoeft” Wat denkt u bijvoorbeeld van een wandelvakantie in The New Forest of het Zwarte Woud? Wellicht wilt u een treinreis in Noorwegen of orka’s spotten rond Vancouver Island. De adembenemende schoonheid van Oman of een prachtige sprookjesachtige zonsondergang van India zullen een onuitwisbare indruk op u achterlaten. Alles begint met een wens of droom en ik help u graag om deze uit te laten komen.

Neem contact met mij op en ik zorg voor een fantastisch reisvoorstel waarbij niets te gek is!

U hoeft alleen nog maar te relaxen

Want natuurlijk behoort een relaxte zonvakantie in Turkije, Griekenland, Dubai of de Malediven ook tot de mogelijkheden. Waarom zou u zelf het internet afstruinen naar de beste deal of het leukste hotel, als ik dat al voor u heb gedaan? U hoeft alleen nog maar te genieten van uw vakantie. Precies waar vakantie voor bedoelt is toch?

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Hoewel het natuurlijk heel vaak goed gaat, komt het ook voor dat er op of voor uw vakantie onverwachte situaties voordoen die er voor zorgen dat u niet op vakantie kunt of juist eerder terug huiswaarts moet keren als gepland. U struikelt per ongeluk over een losse stoeptegel, terwijl u druk bezig bent de prachtige kerk voor u te fotograferen en breekt uw been. Of u bent ondernemer en vlak voor u vertrek naar New York wordt uw zaakwaarnemer ziek.

Juist voor dit soort en vooral onverwachte situaties is het van belang om goed voorbereid op reis te gaan. En daar hoort ook een goed advies bij over de mogelijkheden van beschikbare verzekeringsmogelijkheden. Ik help u graag met het geven van advies over de aanbod en de mogelijkheden t.a.v uw reisverzekeringen. Of het nu om een korte annuleringsverzekering gaat of een doorlopende reisverzekering, bij NINO Travel & Cruises gaat u altijd goed voorbereid op pad!

Bespreek direct uw vakantie met mij

Back To Top