skip to Main Content

Een stedentrip, korte vakantie of
uitgebreide rondreis?

Voor mij bestaat een (rond)reis uit meer dan vervoer met wat hotelovernachtingen erbij. Juist als deze basis is geregeld kan een uitgebreidere invulling van uw reis worden geregeld. Uiteraard wilt u de hoogtepunten van uw bestemming niet missen, maar ik breng u ook graag op plekken waar u zich kunt onttrekken aan het massatoerisme en in alle rust de lokale cultuur kunt opsnuiven en proeven.

Alles kan

Ik heb uiteraard veel ervaring dichtbij huis in Europa, maar ook veel ervaring met (rond)reizen in Noord-Amerika, Zuidelijk Afrika en Zuid-Oost Azië. Ik laat u graag de onontdekte plekken ervaren, waar u anders aan “voorbij zoeft” Wat denkt u bijvoorbeeld van een wandelvakantie in The New Forest of het Zwarte Woud? Wellicht wilt u een treinreis in Noorwegen of orka’s spotten rond Vancouver Island. De adembenemende schoonheid van Oman of een prachtige sprookjesachtige zonsondergang van India zullen een onuitwisbare indruk op u achterlaten. Alles begint met een wens of droom en ik help u graag om deze uit te laten komen.

Neem contact met mij op en ik zorg voor een fantastisch reisvoorstel waarbij niets te gek is!

U hoeft alleen nog maar te relaxen

Want natuurlijk behoort een relaxte zonvakantie in Turkije, Griekenland, Dubai of de Malediven ook tot de mogelijkheden. Waarom zou u zelf het internet afstruinen naar de beste deal of het leukste hotel, als ik dat al voor u heb gedaan? U hoeft alleen nog maar te genieten van uw vakantie. Precies waar vakantie voor bedoelt is toch?

AirCruise

Een wel heel bijzondere aandacht gaat uit naar het fenomeen van een “AirCruise”. Met een speciaal afgehuurd privévliegtuig, uitgerust met uitsluitend Business Class stoelen, reist u tezamen met een exclusief en select gezelschap van ongeveer 50 mensen. U overnacht alleen in ultra luxe 5 sterren hotels en ontvangt diverse exclusieve excursies. Van luchtballonvaarten tot exclusieve paradijselijke eilanden. De bemanning en (Nederlands sprekende) reismanagers blijven de gehele reis tot uw beschikking en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Bij de meeste aankomsten worden de lange rijen bij de douane en bagage omzeild en wordt alles verzorgd door de eigen VIP-balie en bagageafhandeling. Kortom, de meeste exclusieve en meest vorstelijke manier van reizen… en gewoon bij NINO Travel & Cruises te boeken.

Boek en zoek direct hier uw vakantie

Back To Top