skip to Main Content

• De luxe van uw eigen, persoonlijke reisadviseur.
• Van standaard pakket tot reizen op maat.
• Voor al uw reizen, van wereldreis tot weekendje weg.
• Altijd bereikbaar, zonder wachttijden.
• Prijs- en reisvergelijking altijd objectief en onafhankelijk.
• Reisadvies per telefoon, email of op afspraak bij u thuis.
• CLIA Ambassador.
Onze unieke pluspunten
Heerlijk zonnen in alle luxe of
gaat u liever voor ziplijnen en surfboarden?

Wilt u heerlijk rustig zonnen terwijl u omringd wordt door bemanning die u aan alle kanten in de watten legt of wilt u ziplinen en surfboarden? Het kan allemaal en, indien gewenst, ook nog op hetzelfde schip. Echt waar, de tijd dat cruisen alleen voor oude mensen en saai is, is al heel lang voorbij. Helaas geldt voor cruisen meer dan voor andere reizen, onbekend maakt onbemind. Ik ben er ontzettend trots op om CLIA Ambassador te zijn en help u graag met al u vragen en wensen op het gebied van cruisen.

Eerste keer cruisen

Als u voor de eerste keer op cruise gaat, is dat natuurlijk een leuk maar ook spannend vooruitzicht. U zult ongetwijfeld allerlei vragen hebben en goed voorbereid op stap willen. Omdat ik meer dan 65 cruises heb gemaakt, kan ik u dan ook als geen ander antwoord geven op al uw mogelijke vragen. Ook kan ik u adviseren en helpen bij de keuze van uw hut, diner wensen of alle mogelijke extra’s als excursies, spabehandelingen en theatershows.

Houdt u van rust of juist van veel entertainment?
Er is echt een cruise voor iedereen.

Een cruise biedt echt net zoveel of weinig als u zelf wilt. Gaat u voor de intieme ultra luxe van kleine schepen met max. 250 tot 400 medereizigers en welke op plekken aanmeren waar haast geen mensen komen. Of laat u zich juist onderdompelen in het overdadige van de reuzen met soms meer dan 4000 medepassagiers. Houdt u van rust of juist veel entertainment. Er is echt een cruise voor iedereen. En u hoeft echt niet bang te zijn voor een “opgesloten” gevoel. Wat is er nu heerlijker dan 1 keer uw koffer uit te pakken en elke ochtend uw gordijnen te openen in weer een andere uitdagende haven.
Stelt u eens voor… uw dag begint met een heerlijk ontbijt op uw balkon, waar u de eerste zonnestralen van de dag oppikt. Vervolgens ontdekt u het centrum van het oude Rome of de hectiek van Bangkok. En dit alles met het gevoel dat de bemanning klaar staat om u bij terugkomst aan boord weer helemaal in de watten te leggen. Ik durf te stellen dat ook u na één keer zeker en vast cruiseverslaafd zult zijn!

Bespreek direct uw vakantie met mij

Ervaren cruisers

Ook als u al vaker heeft gecruised bent u mij nog steeds aan het goede adres. Meestal zie ik dat reizigers vaak blijven hangen bij 1 maatschappij. Omdat het goed bevalt maar ook omdat ze het spannend vinden iets anders te proberen. Doordat ik heb gecruised met heel veel verschillende maatschappijen, ben ik goed op de hoogte van het grote cruise aanbod en de onderlinge verschillen. Zo heb ik o.a gereisd met: MSC Cruises (Yacht Club), Royal Caribbean Cruiseline, Viking Sea Cruise, Hapag Lloyd (ms Europa), Celebrity Cruises, Oceania, Regent, Crystal Cruises, Seabourn, Silversea, Holland America Line. Dus met andere woorden, van fun en lol tot aan white glove ultra luxe.

Op basis van uw eisen en wensen zal ik met een passend aanbod en advies komen.

Kortom, ook als u al vaker een cruise heeft gemaakt help ik u graag met het boeken van uw volgende cruise. Op basis van uw eisen en wensen zal ik met een passend aanbod en advies komen. Maar ook voor vragen en advies over cruises en cruise maatschappijen bent u bij NINO Travel & Cruises aan het juiste adres.

Combineer uw reis

Wist u bijvoorbeeld dat een cruise ook perfect is te combineren met een landarrangement of treinreis. U start met een prachtige cruise langs en door Alaska en vervolgt hierop met een verkenning per trein de binnenlanden en gaat beren te spotten. Of wat dacht u van een ontdekkingscruise door Zuid-Oost Azië met als afsluiting een ontspannen strandvakantie of een paar extra dagen om Angkor Wat of de tempels van Myanmar te bezoeken.

Aircruise

Een andere, zeer exclusieve en bijzondere manier van cruisen is een zogenaamde “Aircruise” waarbij u niet met een schip, maar met een privévliegtuig de meest bijzondere en spectaculaire reizen maakt.

lees meer
Back To Top