skip to Main Content

Cruisen in Coronatijd, een live verslag van de MSC Grandiosa

Op 07 september zal ik zelf inschepen MSC Grandiosa voor een “cruise in coronatijd”. De MSC Grandiosa is het eerste schip van de MSC vloot dat weer in bedrijf is genomen, nadat dit voorjaar alle cruises waren stopgezet wegens de Covid19 uitbraak. Gevolgd door de MSC Magnifica zullen zij de eersten zijn die een nieuw, allesomvattend, gezondheids- en veiligheidsprotocol hebben geïmplementeerd, welke is goedgekeurd door de relevante nationale autoriteiten van de landen die de schepen deze zomer tijdens hun westelijke en oostelijke Middellandse Zee vaarroutes zullen aandoen.

Via deze blog pagina zal ik een verslag doen van mijn eigen ervaringen om te cruisen in de huidige tijd. Ik zal mijn ervaringen met jullie delen van het moment van inschepen tot het moment van vertrek en proberen een zo goed en eerlijk mogelijk beeld te geven van hoe het is om te cruisen met de aanpassingen die MSC heeft doorgevoerd.

Het verslag van dag tot dag

Houdt de website goed in de gaten voor mijn verslag

Back To Top